dilluns, 23 de novembre del 2009

El llibre de la Marató




Una de les coses de la que estem més contents a edi.cat d’aquests darrers dies és la nostra col·laboració amb el llibre de la Marató de TV3 d’enguany. El llibre físic ha estat editat per Angle/Bromera/Cossetània i en el moment de preparar-lo vam proposar a Tv3 la possibilitat de fer-ne una edició digital, idea que els va entusiasmar.

Com cada any el disc, el llibre i tot un seguit d’activitats i propostes el que pretenen és conscienciar a la societat sobre una malaltia i alhora recollir fons per tal d’impulsar projectes de recerca per mirar de conèixer millor la malaltia i possibles guariments.

Enguany el llibre està dedicat a les malalties minoritàries. Amb una foto d’impacte i un lema potent “Vull saber contra que lluito”, conté contes de Manuel Baixauli, Lolita Bosch, Esperança Camps, Andreu Martín, Quim Monzó, Màrius Serra, Jordi Sierra i Fabra, Rafael Vallbona i Eloi Vila. Tots els autors, així com els industrials i editorials, han col·laborat desinteressadament en el llibre. I edi.cat en la versió digital també.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada